BDS Accountancy

Of u nu een ervaren ondernemer bent of maar net uit de startblokken schiet, uw ambitieuze bedrijfsdoelstellingen haalt u enkel als u zich omringt met betrouwbare partners. Om uw boekhouding op orde te houden, tijdig alle nodige administratie in te dienen, én zeker te zijn van up-to-date fiscaal advies, rekent u best op een expert. Iemand die met u meedenkt, uw doelstellingen en ambities begrijpt, en het onderste uit de kan haalt. Een partner zoals BDS Accountancy!

BDS

BDS: Bambi De Smet, Gecertificeerd Fiscaal Accountant

Ik ben Bambi De Smet, Gecertificeerd Fiscaal Accountant en stuwende kracht achter BDS Accountancy. Ik begrijp heel goed hoeveel tijd en energie boekhouding en administratie opslorpt. Ik ben er dan ook elke dag mee bezig. Daardoor weet ik ook dat het geen rocket science is. Dat bewijzen mijn team en ik u maar al te graag!

Wat mijn jarenlange ervaring me vooral heeft geleerd, is dat wanneer u uw cijfers op een rijtje hebt, ondernemen veel makkelijker gaat. Met een duidelijke visie en beide voeten in de boekhoudkundige en fiscale realiteit bouwt u een fundament voor de toekomst van uw bedrijf. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Samen zetten we die solide basis op punt, zonder kopzorgen!

Team BDS Accountancy

Om u en uw ambitieuze plannen nog beter te ondersteunen, doet BDS Accountancy beroep op een team van specialisten. In dit team zitten onder andere een jurist, kredietmakelaar en medewerkers in het bankwezen. Samen zorgen we ervoor dat alle uitdagingen waar u en uw onderneming voor staan perfect worden begeleid.

Aanpak op maat

Uw bedrijf is uniek en verdient een persoonlijke aanpak. Eén die zich kenmerkt door transparantie, duidelijkheid en wederzijds vertrouwen. U mag er zeker van zijn dat u in ons een sparringpartner vindt, en u steeds bij ons terecht kan voor advies op maat van uw plannen. Onze kennis op vlak van de huidige wetgeving voor ondernemingen en fiscale optimalisatie geeft u de zekerheid dat u het advies krijgt die uw ondernemingsplannen 100% ondersteunt.

Een stapje verder

De aanpak van BDS Accountancy gaat dus een stuk verder dan brandjes blussen of ervoor zorgen dat uw boekhouding en fiscaliteit vandaag in orde zijn. We zorgen ervoor dat uw onderneming ook in de toekomst kan groeien, zonder strubbelingen op vlak van boekhouding, fiscaliteit of administratie. Dat is een groot voordeel voor u: alle toekomstige hinderpalen hebben we gezien en opgelost voor u ze in het vizier hebt.

Laten we samenwerken!

Bent u het beu dat uw administratie u stress bezorgt? Wilt u niet langer achter de feiten aanlopen? Kijkt u uit naar meer zekerheid? Wilt u vat krijgen op uw cijfers? Wij ondersteunen u en uw onderneming daarin. Neem contact op via het contactformulier en we plannen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in.

BDS ACCOUNTANCY
in een notendop

Digitaal boekhouden
Fiscaal en juridisch advies
Voor vrije beroepen en KMO's
Persoonlijke aanpak
Over heel België
Perfect tweetalig
Nederlands en Frans

Bambi De Smet
Accountancy

info@bdsaccountancy.be
0496 14 06 67
Ninovestraat 81 D, 9600 Ronse
BTW: BE0771.908.281
ITAA nr. 52.331.304